Nepagenten in Wijk aan Zee

NIEUWS

overzicht WAZ

WIJK AAN ZEE – Hé jongeman, wat is dit allemaal bij dat hoekhuis zeg. Moet je eens kijken! Wat een zooitje. Moet dat spul daar niet werken?

Zij wees op aanwezige agenten. Hebt u het tegen mij? Ik voel mij zeer vereerd dat u mij jongeman noemt.

Houdt eens op man, met die grapjes. Het is me toch verskrikkelijk.

Ik wist gelijk, dit moet een Noord-Hollandse dame zijn. Dit is een opname voor een tv serie mevrouw, probeerde ik haar uit te leggen.

Ja, dit ziet mijn moeder zaliger ook wel. En maar gillen dat er te weinig blauw op straat is. Haal je de koekoek, het staat híer helemaal blauw. Een beetje interessant lopen doen omdat er een paar bekende Nederlanders aan het filmen zijn. Werken motte ze met hun luie reet. Wat ik je zeg! 

moordvrouwen2

Uh, mevrouw, oehoe, dit zijn acteurs, net zoals Wendy van Dijk. Het zijn nepagenten, nodig voor de film. Het zijn opnamen voor een politieserie op tv.

Nepagenten! Alweer een verkeerde woordkeuze.

Nepagenten, nepagenten, is dit soms dat zooitje wat iedereen overvalt tegenwoordig als nepagent? En waar zijn dan nu de echte? Kunnen zij gelijk dit tuig allemaal oppakken. Maar ja, als je ze nodig hebt zijn zij er natuurlijk niet!

Het werd mij duidelijk dat er niet tegen deze dame, op leeftijd, in te praten was. Ik gaf het op.

Het is me wat allemaal hoor. Zuks zou je in mijn tijd niet hebben gezien.

Het is “zulke” mevrouw, probeerde ik voorzichtig, in de hoop dat ze zich op deze opmerking zou storten en haar woede op de politiemensen een beetje zou vergeten. Maar zij snauwde, ja zuks, dat zeg ik toch!

Dit allemaal op de tweede draaidag in Wijk aan Zee, gisteren, tijdens het draaien van de serie moordvrouwen seizoen 3. Ik begon voorzichtig om mij heen te kijken of ik zelf niet in een opname van Benidorm Bastards terecht gekomen was.

Een uitgebreid buurtonderzoek moet er toe leiden dat het vermiste kindje weer gevonden wordt. Aldus het verhaal. In het voorjaar van 2014 zal deze aflevering worden uitgezonden. Wie wil weten wat er op de eerste draaidag in Wijk aan Zee gebeurde, kan dit hier lezen.

buurtonderzoek

De koppige oude dame liep uiteindelijk mopperend weg. Ik zal het wel nooit begrijpen, mompelde zij nog even na. Zij balde nog net haar vuist niet. Haar gedrevenheid zou niet hebben misstaan bij de politie.


HTML Comment Box is loading comments…

 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz