Open dag Academy van Tata Steel

NIEUWS

VELSEN - opdracht recruitment bij warmband walserij . FOTO KOEN SUYK

BEVERWIJK / IJMUIDEN – De bedrijfsschool van Tata Steel opent op dinsdag 26 november a.s. haar deuren voor jongeren met een passie voor techniek die benieuwd zijn naar de opleidings- en carrièremogelijkheden die Tata Steel biedt. De Academy van Tata Steel in Velsen-Noord biedt jongeren die dag van 16.00 tot 20.30 uur een boeiend programma.

Leren én werken

Aan de Academy van Tata Steel worden diverse landelijk erkende technische opleidingen aangeboden: procestechniek (MBO-3), werktuigbouw (MBO-3) en elektrotechniek (MBO-4). De opleidingen zijn toegankelijk voor iedereen met een VMBO-diploma (kader of Theoretische Leerweg) of met een overgangsbewijs Havo3-Havo4, met vanzelfsprekend voldoendes voor natuurkunde en wiskunde in het vakkenpakket. De tweejarige opleidingen van Tata Steel bestaan uit een aantrekkelijke combinatie van leren en werken in het bedrijf. Tata Steel neemt de kosten van de opleiding volledig voor haar rekening en de leerlingen ontvangen vanaf de eerste dag een salaris. Jaarlijks volgen zo’n 100 jongeren een van de opleidingen aan de bedrijfsschool van Tata Steel. Met name het opdoen van veel concrete praktijkervaring en de goede begeleiding van docenten en mentoren spreekt hen aan.

Tijdens de Open Dag geven leerlingen van de Academy van Tata Steel uitleg over de opleidingen en zijn er diverse activiteiten waarbij de bezoekers zelf hun techniekkennis in praktijk kunnen brengen. Je kunt ook een kijkje nemen bij de Technische Dienst van Tata Steel of in een van de vele fabrieken. Een geldig identiteitsbewijs is daarvoor verplicht en er geldt een minimumleeftijd van 14 jaar.

Locatie open dag: Tata Steel Academy, Rooswijkweg 61 in Velsen-Noord.


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz