Opening poliklinische apotheek RKZ

NIEUWS
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Bron: Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk

BEVERWIJK – Met ingang van maandag 3 augustus, mag het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) zich de trotse eigenaar noemen van een poliklinische apotheek.

Patiënten kunnen bij ontslag uit het ziekenhuis, of na een poliklinisch bezoek bij Poliklinische Apotheek RKZ, terecht voor onder meer voorgeschreven genees- en hulpmiddelen. De ziekenhuisapotheek blijft medicatie verstrekken aan patiënten die in het RKZ zijn opgenomen en aan de afdelingen.

Poliklinische Apotheek RKZ is gevestigd op de begane grond van het Rode Kruis Ziekenhuis, in het atrium en is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur.

Poliklinische Apotheek RKZ is aangesloten bij het Landelijk Schakelpunt (LSP) en onderhoudt contact met de apotheken en huisartsen uit de regio.

Patiënten uit de IJmond hebben de keuze bij welke apotheek zij hun geneesmiddelen willen afhalen: bij een openbare apotheek of bij Poliklinische Apotheek RKZ. Naast geneesmiddelen op recept, verkoopt Poliklinische Apotheek RKZ ook zelfzorggeneesmiddelen zoals pijnstillers, neusdruppels en hoestdranken. Daarnaast zijn er verzorgingsproducten te koop zoals zonnebrandcrème.

Officiële opening Poliklinische Apotheek RKZ

Op dinsdag 1 september 2015 wordt Poliklinische Apotheek RKZ officieel geopend door mevrouw Doranne Hilarius, Raad van Bestuur RKZ, en de heer Marius Touwen, directeur en eigenaar Zorg van de Zaak Netwerk.

Doranne Hilarius
Marius Touwen
Marius Touwen

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

1 thought on “Opening poliklinische apotheek RKZ

Comments are closed.