Opfriscursus VVN voor 50+

NIEUWS

BEVERWIJK / HEEMSKERK – En dan bedoelen wij echt iedereen die 50+ is. Juist degene die het pas geworden is. Mensen die denken, dit is niet voor mij, zijn er zelf het hardst aan toe.

Op 16 oktober 2013 is deze opfriscursus verkeerstheorie  in het Kennemer Theater Kerkplein 1 in Beverwijk. Tussen 09.00 en 12.00 uur zal een instructeur de cursisten informeren over nieuwe of gewijzigde verkeersregels. Denk daarbij aan nieuwe verkeersborden, de belijning op de wegen, matrixborden boven de snelweg, uitleg van turborotondes en dergelijke.

Kosten voor deelname zijn 10 euro per deelnemer, bij binnenkomst contant te voldoen. Er is plaats voor maximaal 40 cursisten. Jullie moeten je wel vooraf aanmelden. Dit kan telefonisch. Telefoonnummer: 0251-209948 of via de e-mail naar joopvantunen@planet.nl

Deelnemers kunnen, onder begeleiding van een speciaal opgeleide rit-begeleider, in hun eigen auto, een rijvaardigheidsgrit van ongeveer 40 minuten maken. Na afloop van de rit krijgt elke deelnemer een verslag met persoonlijke adviezen waarmee zij de vaak ongemerkte ingeslopen fouten kunnen verbeteren.

Deze kosten zijn 30 euro. Te voldoen bij de rij-instructeur. Het is geen examen. Deze cursus heeft dan ook geen gevolgen voor de geldigheid van jouw rijbewijs!


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz