Oranjevereniging zoekt versterking bestuur

NIEUWS

BEVERWIJK – De Oranjevereniging Beverwijk zorgt elk jaar weer ervoor dat Koningsdag in Beverwijk een feestelijke en gezellige dag wordt.

Koningsdag 2018                                  Foto: Dirk-Jan Prins

Vandaag, woensdag  13 maart 2019, houdt de Oranjevereniging Beverwijk haar jaarlijkse ledenvergadering in het BHK gebouw aan de Groenelaan in Beverwijk. Daarbij zal het programma voor Koningsdag 2019 aan de leden worden gepresenteerd.

Het huidige bestuur van de Oranjevereniging Beverwijk werkt op dit moment met veel plezier aan de verdere voorbereidingen van een feestelijke Koningsdag 2019. Alle signalen staan op groen. In grote lijnen is het programma compleet, de evenementenvergunning is recent ontvangen en ook financieel zijn de zaken grotendeels rond, mede dankzij de subsidie van de gemeente Beverwijk, de hoofdsponsor.

Voor de uitvoering van de activiteiten op Koningsdag en de voorbereidingen kan het bestuur van de Oranjevereniging Beverwijk best wat extra handen en hoofden gebruiken en is op zoek naar nieuwe leden voor het bestuur. Op de jaarlijkse ledenvergadering zal afscheid genomen worden van bestuurslid dhr. H. Rengers, die vele jaren enthousiast heeft meegewerkt. Het Bestuur zou graag daarvoor een vervanger willen vinden en eventueel zelfs nog meer aanvulling. Veel staat er al op de rit voor dit jaar, deze oproep heeft dan ook vooral tot doel mensen dit jaar alvast te laten meedraaien in de organisatie, om zo volgend jaar op volle sterkte te zijn.

Lijkt het jou wat om betrokken te zijn bij de organisatie van de jaarlijkse Koningsdag, weet dan dat er volop mogelijkheden zijn in deze organisatie. Elk specialisme is welkom. Vacatures zijn o.a. gepubliceerd op Weldoen IJmond Specifiek wordt er gezocht naar mensen met kennis van PR en communicatie, mensen die de coördinatie op zich willen nemen voor het muziek- en dansprogramma of de activiteiten voor ouderen, of interesse hebben de sponsorwerving voor Koningsdag onder hun hoede te nemen. Gezellig meedoen als algemeen bestuurslid is natuurlijk ook mogelijk.

Voel jij jezelf geroepen om jezelf aan te sluiten bij deze vereniging, schroom dan niet en neem contact op met secretaris Wim Moonen via mail.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz