Politie slechte inbrekers

NIEUWS
IMAG11261a
GSM foto: Dirk-Jan Prins

BEVERWIJK – Het Marloterrein was gisterenavond rond de klok van 19.00 u het decor van een kleine klucht.

Een dame had bij het verlaten van haar wagen, de sleutels in de auto gelaten en haar tas met haar bescheiden. Maar ook haar zoontje van ongeveer een jaar of 3 zat op zijn kindertroon op de achterbank. Wel met volle lach vanwege alle aandacht die hij kreeg. De vrouw belde hierop de ANWB. Alleen zag de ANWB er geen spoed en noodzaak in om uit te rukken voor deze dame waarvan haar kind opgesloten op de achterbank zat. Hierop schakelde de vrouw de politie in. De politie kwam ter plaatse maar had niet genoeg middelen bij zich en riep versterking in van een politiewagen die de spullen wel aan boord had.

Na lange tijd prutsen aan de auto, kwam iemand op het idee om het jongetje aan te sporen om het knopje omhoog te trekken. Na veel inpraten op het jochie hield deze zijn handje inderdaad op het knopje. Toen er een paar politiemensen en de moeder hem gingen aansporen, liet het jochie met een grote glimlach het knopje op het laatste moment los en liet zich schaterend van het lachen op zijn kindertroon terugzakken. Een leuk spelletje moet hij gedacht hebben.

Ondertussen waren er door een agent nog twee techneuten van een nabijgelegen bedrijf opgetrommeld. Onder het proberen open te breken, met hamer en schroevendraaier van de kofferbak, herhaalde het jochie zijn humoristische act. Maar na ruim dik een uur begon het knulletje het welletjes te vinden en zette het op een huilen. Ondanks deskundige tips van omstanders bleef het maar duren. Toch ging het om een oud model Opel. Samen met Volkswagen de meest gestolen wagens. Alleen kwam er vreemd genoeg geen autodief zich melden om hulp te bieden. Na ruim anderhalf uur is het dan toch nog gelukt om de vrouw haar eigendommen terug te geven. Eind goed al goed.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz