Positief Opvoeden

NIEUWS

BEVERWIJK – Elke ouder heeft duidelijke ideeën over de opvoeding, maar in de praktijk gaat het vaak anders. Het Centrum voor Jeugd en Gezin IJmond (CJG) biedt aan alle ouders van kinderen tussen de 0 en 12 jaar diverse GRATIS workshops en lezingen aan.

Iedere ouder komt wel eens in een situatie waarbij je niet goed weet hoe je het aan moet pakken. Het is handig om te weten dat je niet alles zelf hoeft uit te vinden, dat veel ouders tegen dezelfde dingen aanlopen en dat er handvatten voor het opvoeden zijn. Bij Positief Opvoeden krijg je deze aangereikt. Je leert hoe je de ontwikkeling van je kind stimuleert en hoe je kunt omgaan met veelvoorkomende, lastige situaties. Je zult zien dat jij het gedrag van jouw kind kunt beïnvloeden. Het is geen voorschrift voor hoe je moet opvoeden, want jij bepaalt zelf wat je belangrijk vindt in de opvoeding.

Positief Opvoeden heeft verschillende mogelijkheden voor ouders: in het CJG IJmond kun je terecht voor informatie of een persoonlijk advies. Ook kun je, samen met andere ouders, een GRATIS lezing of workshop volgen. De komende periode biedt het CJG IJmond het volgende aan:

Workshop ‘Leren Luisteren’ – Beverwijk

Donderdag 26 september van 19:30 tot 21:30 uur
Centrum voor Jeugd en Gezin – Romerkerkweg 10

Lezing ‘Veerkracht bij kinderen bevorderen’ – Velserbroek

Donderdag 10 oktober van 19:30 tot 21:30 uur
Bibliotheek Velserbroek – Maan Bastion 476

Workshop ‘Omgaan met ruzie en agressie’ – Heemskerk

Donderdag 14 november van 19:00 tot 21:00 uur
Centrum voor Jeugd en Gezin – Burgemeester Nielenplein 6

Bron: Gemeente Beverwijk


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz