Puur#Hollands

NIEUWS

Opnieuw is het koor Puur#Hollands gelukt om een verscheidenheid aan koren te kunnen presenteren op het Vrijburcht Korenfestival.

Puur#Hollands onder leiding van de nieuwe dirigent Hans Lub.

Het ‘zingfeest’ heeft opnieuw plaats in de Vrijburcht en wordt gehouden op zaterdag 16 september. Elk genre komt aan bod en er is genoeg keuze voor de liefhebber van koormuziek.

Tien koren passeren de revue passeren, aldus de organisatie die rept ‘van smartlappen tot opera en van musicals tot nederpop’. Doel van het festival is dat ze zich bij de start van het seizoen kunnen presenteren. Er is alle ruimte voor de liefhebber om zich aan te melden. ”Iedereen is van harte welkom in de Vrijburcht aan de Vrijburglaan 2.

Het eerste koor presenteert zich al om 10:30 uur. En het laatste koor, Puur#Hollands zelf, zal de dag afsluiten. De dag belooft nu al bijzonder te worden met onder meer optredens van klassiek koor Vocal Tour onder leiding van Paul Hanrath, Musical Sound met Anja van der Ploeg, Shantykoor Nortada wordt begeleid door Frans Sueters en Koor Cantare onder leiding van Marieke Zondervan, vertolker van kerkelijke liederen, musical en popnummers.

De koren hebben een half uur de tijd om zich aan het publiek te presenteren. Na afloop van het optreden kunnen geïnteresseerden informatie inwinnen bij leden van het koor, die in de hal van de Vrijburcht aanwezig zijn. Start programma om 10:30 uur met Vocal Tour en daarna achtereenvolgens (11:10u) Smartlappenkoor Beverwijk, (11:50u) Popkoor Take It Easy, (12:30u) Musical Sound, (13:10u) Bellissimo, gemengd koor Heemskerk, (13:50u) Shantykoor Nortada, (14:30u) Dolorosa (levensliedjes), (15:10u) De Vrolijke Noot met volksmuziek, (15:50u) Cantare en om 16:30 uur Puur#Hollands onder leiding van de nieuwe dirigent Hans Lub.

Entree € 2,50. Voor dat bedrag kan het publiek de hele dag in- en uitlopen.Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.bic-news.nl/puurhollands-2/
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM