Redders in nood

NIEUWS
kusthulpverleningsvoertuig
Foto: KNRM  Kusthulpverleningsvoertuig

WIJK AAN ZEE – Voor degene die vorige keer geen tijd had of op vakantie was, boothuis Oktober zet a.s. woensdagavond opnieuw haar deuren open voor bezoekers. 

Tijdens deze avond, kunnen jullie het hele boothuis bezichtigen. Bovendien mogen jullie ook op de boot Donateur een kijkje komen nemen. De bemanning zal jullie vertellen hoe het er tijdens een uitruk aan toegaat op de Donateur.

Maar wat dachten jullie van de Seatrac II

seatrac 2
Foto: KNRM de Seatrac II

Dit is het bijzondere voertuig die de reddingsboot, de Donateur, naar zee brengt in geval van alarm. Hier mogen jullie ook een kijkje op nemen. Ook staat er het kusthulpverleningsvoertuig, de Unimog L 1300, ter bezichtiging. In het kort genoemd de “KHV”

Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden hoe belangrijk deze open dagen zijn. Hopelijk krijgen voldoende mensen waardering voor het levensreddende werk van deze hard werkende vrijwilligers en redders in nood. Er moeten genoeg mensen enthousiast gemaakt, zodat er genoeg nieuwe vrijwilligers in de toekomst komen. Maar ook donateurs. Donateurs zijn van levensbelang om deze vrijwilligers de gelegenheid te blijven geven mensen-reddend werk verrichten.

Vandaar dat jullie woensdagavond 23 juli opnieuw van 19.00 uur tot 21.30 uur van harte welkom zijn op de Relweg 70. Maar ook op de volgende dagen zijn jullie welkom: 30 juli, 6 augustus, 13 augustus en 20 augustus.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz