Route du Soleil op weekmarkt

NIEUWS

zonnepanelen

BEVERWIJK – Op woensdag 25 september is Route du Soleil van 11.00 tot 13.00 uur aanwezig op de Beverwijkse weekmarkt. Vertegenwoordigers van Route du Soleil zijn dan beschikbaar voor vragen van inwoners over wat er komt kijken bij de aankoop van zonnepanelen. Ook kunnen geïnteresseerden vragen stellen over de zonnepanelenlening die gemeente Beverwijk beschikbaar heeft gesteld voor haar inwoners.

De zonnepanelenlening is een unieke kans voor inwoners uit Beverwijk die overwegen om zonnepanelen te kopen. U lost de zonnepanelen af via de opbrengst van uw panelen. Zo profiteert u dubbel. Nu van een gunstige rentekorting en na aflossing ook van de besparing op uw energierekening. De zonnepanelenlening is helemaal handig voor huiseigenaren die het geld niet direct beschikbaar hebben, maar wel nu al willen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om de weekmarkt te bezoeken, maar wel meer informatie willen of specifieke vragen hebben omtrent de zonnepanelenlening kunnen ook contact opnemen met Milieudienst IJmond tijdens het telefonische spreekuur. Elke dinsdag en donderdagmiddag van 16.00-17.00 uur is een medewerker telefonisch beschikbaar via 0251-263863. Als blijkt dat daar animo voor is, wordt op korte termijn een informatieavond georganiseerd.


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz