“Schone schijn”

NIEUWS

Truck


BEVERWIJK – De gemeente Beverwijk heeft deze week terecht een waarschuwing laten uitgaan.  

De waarschuwing gaat over mensen die zogenaamd in opdracht van de gemeente Beverwijk een contract aanbieden om de vuilcontainers te laten reinigen. Deze mensen werken met leugens en valse voorwendsels. Nu wil het geval dat er altijd goede zijn die onder de kwade moeten lijden. Ook in dit geval is er een dergelijke situatie ontstaan.

Gelijktijdig met deze agressieve klantenwerving van deze leugenaars, is ook in Beverwijk en omstreken een zeer gerenommeerd bedrijf bezig om op eigen conto klanten te vinden die graag hun afvalbakken willen laten reinigen. Het verschil met het bedrijf waar de gemeente voor heeft gewaarschuwd is, dit bedrijf geeft een duidelijk contract af, deze medewerkers legitimeren zich netjes en als klap op de vuurpijl, met een eigen callcenter worden de nieuwe klanten netjes gebeld met de vraag of alle gegevens kloppen en of jullie als nieuwe klant wel op de hoogte zijn van wat er afgesloten is. Geheel conform de wet hebben jullie 14 dagen de tijd om af te zien van het afgesloten contract, mochten jullie je bedacht hebben.

Indien één van de medewerkers van de firma Cleanprofs jullie benaderen, dan kunnen jullie met gerust hart in zee gaan met deze firma. Een kopie van het contract wordt gelijk aan jullie overhandigd met al hun gegevens. Alle andere aanbieders gelieve te negeren, zoals de gemeente Beverwijk al als advies gaf.

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz