Sensatie in Wijk aan Zee

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – 1 oktober 2013. De dag begint met warme zonnestralen. Wijk aan Zee ligt er rustig en vredig bij. Opeens, met piepende banden, komen wagens van het arrestatieteam van de politie de Voorstraat inscheuren en de ochtendrust verstoren.

MV06

Tot hun tanden bewapende agenten springen uit hun wagens om huis nummer 33 aan de Voorstraat binnen te stormen. Het huis van John van Vliet. De bewoner van dit pand heeft een kind ontvoerd. Het wemelt er ondertussen van de politie.

MV07

Tijdens de arrestatie komt de dader te overlijden. Zo is Wijk aan Zee ineens in rep en roer. Achter de wagens van het arrestatieteam komt nog een politiewagen aanrijden. De toevallige voorbijganger ziet het goed? Het bekende politieteam Fenna en Evert (Wendy van Dijk en Thijs Römer) van Moordvrouwen zit in deze auto? Ja hoor, iedere toevallige voorbijganger zit midden in de opname van deze televisieserie voor seizoen 3

MV08

MV09

Dan komt Liselotte (Fockeline Ouwekerk) in actie. Zij zal minutieus elk plekje van de auto van de dader moeten onderzoeken.

MV01

MV12

MV10

Vervolgens is er tijd voor ontspanning. Wendy laat zich filmen tussen de leden van het arrestatieteam.

MV03

Het resultaat moet bekeken.

MV02

En Thijs zal natuurlijk ook even moeten kijken naar het resultaat.

MV05

De bewoners van Heliomare zaten op de eerste rang en kregen bovendien alle aandacht van de spelers.

MV13

MV04

Begin volgend jaar zal deze aflevering worden uitgezonden. Voor het zover is zal er eerst volgende week woensdag opnieuw worden gefilmd door het team van Moordvrouwen. Dan is het huis van Saskia aan de beurt op Zeecroft 28. Dit blijkt het huis te zijn waar het ontvoerde kindje woonde. Wie eens een echte actie wil meemaken, in Wijk aan Zee kunnen jullie het allemaal beleven. Dus Wendy, wel even met Saskia op de foto. Want volgende week ben jij in het huis van Saskia aan het schitteren. Deze zaak zal vast tot een goed einde komen. Dat zit wel goed bij het team van Moordvrouwen.

MV11

Voor de goede orde, John van Vliet heeft niets met deze ontvoering te maken. John is, net als Saskia, zo vriendelijk om zijn huis voor opnamen ter beschikking te stellen. Dus mochten jullie John zien lopen, jullie hoeven niet 112 te bellen om de politie te alarmeren.


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz