Skim jij of Skim ik

NIEUWS
Skimboard
Skimboard in Wijk aan Zee

WIJK AAN ZEE – Zaterdag 13 Juni is het zover!

Na een succesvolle start van vorig jaar, is het de bedoeling om de gehouden Skimboard wedstrijden, jaarlijks te laten terugkeren. Het heet nu nog een leuke activiteit, maar het moet natuurlijk een nationaal, of misschien wel, een internationaal evenement worden. Deze jaarlijkse wedstrijden voor skimboarders, in alle niveaus, zijn de laatste jaren een begrip geworden in de skimboardwereld en trekt skimboarders uit het hele land.

Naast de wedstrijden, met onder andere de Europees kampioen skimboarden, zal er ook veel ruimte zijn voor clinics. Dit is een groepscursus waarnaast theorielessen vooral praktische oefeningen op het programma staan.

Kinderen die net in de sport komen kijken, kunnen deelnemen aan deze clinics. Zij zijn kosteloos. Het materiaal wordt verzorgt door Skimguru en Nuts Traction.

Vorig jaar wist Stef Koomen uit Beverwijk de winst mee naar huis te nemen. Zal hij dit jaar ook de regionale eer hoog houden? Kom kijken naar dit spektakel bij Strandpaviljoen De KUSt in Wijk aan Zee.

See you there!


 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz