Smaakmarkt Wijk aan Zee

NIEUWS

Flyer Smaakmarkt def

WIJK AAN ZEE – Op acht zwoele zomeravonden in juli en augustus, althans als deze avonden mee willen werken, kunnen jullie genieten van heerlijk etenswaren en andere producten in Wijk aan Zee. De Smaakmarkt is een initiatief van het Toeristisch informatiepunt (TIP) die hiervoor samenwerkt met SaWaZ, Cultureel Dorp en de werkgroep Smaakmarkt.

De Smaakmarkt vindt plaats op vrijdag 5, 12, 19 en 26 juli en op 2, 9, 16 en 23 augustus van 17.00 – 21.30 uur op het Julianaplein in Wijk aan Zee. Op deze markt met goede smaak, komen allerlei producten en initiatieven bij elkaar. De gemeente Beverwijk ondersteunt dit geweldige initiatief. Wethouder Koster zal op 5 juli de 1e “Smaakmarkt “ openen.

Op de Smaakmarkt kunnen jullie lekker eten, drinken maar vooral ontdekken. De samenstelling van de Smaakmarkt zal wekelijks verschillen. Er staan kraampjes met etenswaren uit diverse landen. Er zullen producten zijn die op een bijzondere manier gepresenteerd worden en ter plekke genuttigd kunnen worden. Ook zelfgemaakte producten. Informatie en ontmoeten staat centraal.

Convoi de Fête komt op 5 juli naar de smaakmarkt. Convoi de Fête is een groep voertuigen dat samen door het land trekt om plekken cultureel te verrijken. Iedere keer rijden er andere busjes, campers, surf busjes, trucks mee die steeds weer verschillende etenswaren en/of drinken aanbieden/verkopen. Aan muziek en vermaak zal het niet ontbreken! Elke week wordt de smaakmarkt voorzien van optredens, van straatmuziek tot koor. Ook voor de kinderen is er steeds iets anders te doen.

Bron: Gemeente BeverwijkTwitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz