ISOO ontvangt stichting ‘Make a Memory’

NIEUWS


BEVERWIJK – Op 10 september 2018 organiseert ISOO een bijzondere voorlichtingsavond.

ISOO biedt ruimte aan de stichting Make a Memory om te vertellen wat het doel van deze stichting is. ISOO nodigt u graag uit om kennis te nemen van hun activiteiten.

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.

Met een landelijk netwerk van ruim 140 professionele fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto’s gemaakt. De ouders ontvangen kort daarna een boekje met vijf afdrukken en een usb stick met alle foto’s in hoge resolutie.De foto’s  bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto’s die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken.

Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten. Bij het contact met ouders en het toesturen van de foto’s wordt maximale privacy gewaarborgd. Make a Memory is dag en nacht bereikbaar en streeft naar een dagelijkse 24-uurs inzetbaarheid van fotografen.

Geïnteresseerd? Kom dan op 10 september naar het Centrum voor Fotografie ISOO aan het Stationsplein 46 in Beverwijk. Maar meld je vooraf even aan via lezingen@isoo.nu. De avond wordt gehouden van 20.00 tot 22.00 uur en de toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz