Staalbedrijf IJmuiden in campagne World Steel Association

NIEUWS

sonja

BEVERWIJK / IJMUIDEN – Een filmpje met in de hoofdrol Sonja Pitstra van Tata Steel, is een van de eerste clips die de World Steel Association vandaag heeft gelanceerd om te laten zien hoe uitdagend en gevarieerd het werk en de carrièremogelijkheden voor technici zijn in de staalindustrie. De video over Sonja is de eerste in een serie met opnames van medewerkers van staalbedrijven uit de hele wereld. De komende maanden worden meer filmpjes gelanceerd.

De video van Sonja is hier te zien. De filmpjes zijn ook te zien via de site van de World Steel Association. Sonja is werkzaam als productieassistent Koudbandwalserij 22 / Beitsbaan 22 bij Tata Steel. In het filmpje praat Sonja over haar functie en over wat haar aanspreekt in haar werk op het gebied van innovatie bij Tata Steel. “Ik vind het geweldig om deel uit te maken van een industrietak die zich blijft ontwikkelen en voortdurend nieuwe staalsoorten bedenkt voor betere producten”, zo zegt Sonja. “Ik werk bij een nieuwe, high-tech en innovatieve productielijn. De staalindustrie maakt echt werk van innovatie. Wat ik fascinerend aan staal vind is dat je het overal ziet. Het is een onmisbaar product in ons leven”, aldus Sonja.

De staalindustrie heeft zich enorm ontwikkeld. Het is een moderne high-tech industrie, waarin wereldwijd miljoenen mensen werken. Deze medewerkers beschikken over hooggespecialiseerde kennis en vaardigheden om innovatieve, nieuwe technologieën en productiemethodes te ontwikkelen. Daarmee vervullen zij een essentiële rol in het bepalen van ons dagelijks leven, van de auto’s waarin wij rijden tot de gebouwen waarin wij werken en wonen. We hopen dat de passie en het enthousiasme van de medewerkers uit deze filmpjes de leiders van de staalindustrie van de toekomst zal inspireren.


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz