Standhouders gezocht !

NIEUWS

BEVERWIJK – Wil jij ervaren hoe het is om op een unieke locatie samen met andere enthousiaste standhouders de bezoekers van de Wijker-Toren Markt in Beverwijk een fijne dag te bezorgen?

Meldt jezelf dan aan voor een plaats waar jij jouw waar kunt tonen, verkopen en of laten proeven. Aarzel niet als jij behoort tot de standhouders die de energie en het plezier hebben om van de Wijker-Toren Markt een mooi evenement te willen maken.

Er wordt gezocht naar mensen die; Lokale producten verkopen op gebied van voeding of ambacht, hand gemaakte waren maken zoals sieraden, woonaccessoires, verzamelaars die deze graag willen delen /uitwisselen, hobbyisten. Maar niet te vergeten standhouders die voor de inwendige mens kunnen zorgen.

De eerstvolgende markten staan genoteerd voor 21 oktober en 9 december 2018, hier zijn nog enkele plaatsen voor vrij. Wil jij daaraan deelnemen of meer informatie stuur dan een mail Tafels kosten € 12,50 per stuk en de afmetingen zijn: 183x76x75. De markt duurt van 10.00 t/m 17.00 uur. Voor bezoekers is de entree gratis.


Facebook
Facebook
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz