Stel uw vraag in het Raadscafé!

NIEUWS

BEVERWIJK – Op 11 september 2013 organiseert een werkgroep van de gemeenteraad in Wijk aan Zee de derde editie van het Raadscafé. Inwoners kunnen tijdens het Raadscafé vragen stellen aan de raadsleden over de meest uiteenlopende onderwerpen. Wat zijn de positieve en negatieve zaken in uw buurt? En wat kan de politiek hieraan verbeteren?

Geen strak georganiseerd debat maar een informele avond waarbij er genoeg ruimte en tijd is om gesprekken met raadsleden te voeren. Het Raadscafé is de plek voor discussie en ontmoeting tussen de raadsleden van gemeente Beverwijk en alle inwoners (en belanghebbenden) uit Beverwijk en Wijk aan Zee. De raadsleden horen graag van u wat er leeft en speelt in Beverwijk en Wijk aan Zee! U kunt uw vraag van tevoren via de mail indienen zodat u een goed antwoord krijgt. Het insturen van vragen is mogelijk tot en met 30 augustus 2013 via mailadres v.zonneveld@beverwijk.nl. Het is eventueel ook mogelijk om op de avond zelf vragen te stellen.

Het Raadscafé op 11 september 2013 begint om 19:30 uur en duurt tot circa 22:00 uur, de toegang is vrij en iedereen is van harte welkom! Locatie is de foyer van “Dorpshuis de Moriaan” in Wijk aan Zee.

Bron: Gemeente Beverwijk


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz