Straatfotografie

NIEUWS

BEVERWIJK – Maandag 13 maart verzorgt Fokko Muller een lezing over ‘Straatfotografie’.

Tijdens deze lezing geeft Fokko Muller zijn visie op straatfotografie aan de hand van zijn eigen straatfoto’s. Hij vertelt uitgebreid waarom hij aan straatfotografie doet, hoe hij het aanpakt, welke onderwerpen hem aanspreken en welke camera het best geschikt is. Ook de rechten en plichten binnen Nederland komen aan de orde. De presentatie biedt alle ruimte voor interactie en discussie.

Foto: Fokke Muller

Fokko Muller is een Nederlandse fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in straatfotografie. Hij vindt straatfotografie de meest uitdagende vorm van fotografie. Gewone mensen in hun dagelijkse omgeving laten zien in een beeld dat de aandacht van de kijker vasthoudt, is geen gemakkelijke opdracht. Maar er is niets mooiers dan dat. Fokko deelt zijn kennis en kunde graag via workshops en lezingen.

Kaartjes voor deze lezing zijn vooraf te reserveren via lezingen@isoo.nu en kosten € 7 in de voorverkoop; aan de zaal € 8. Wees er snel bij, want er zijn nog slechts enkele kaartjes te verkrijgen.

Het centrum voor fotografie ISOO.nu biedt graag ruimte aan fotografen – amateur en professioneel – om te exposeren. Ook worden er regelmatig lezingen en workshops georganiseerd. Daarnaast is ISOO.nu een ontmoetingsplek voor iedereen die fotografie een warm hart toedraagt. Loop daarom eens binnen tijdens het Fotocafé dat elke derde maandag van de maand van 20.00 – 22.00 uur wordt gehouden. Zie ook: www.isoo.nu of www.facebook.com/isoo.nu.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz