Sylvana Simons danst

NIEUWS
SILVANA SIMONS
Foto: DWDD

BEVERWIJK – Sylvana Simons danst voor kinderen met brandwonden

Op 5 september is het zover! Dan gaat bij RTL 4 het programma Dance Dance Dance van start, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Vijf bekende Nederlanders storten zich met een naaste in dit avontuur. Humberto Tan doet mee met zijn dochter, Pip Pellens met haar vriend, Euvgenia Parkhina met haar partner, Sylvana Simons met haar neef en Moordvrouw-collega’s Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi zijn een koppel.

In zes afleveringen zetten de koppels verschillende dansacts neer, op de muziek én met de originele choreografie van zeer bekende dansnummers. Door het gebruik van de nieuwste technieken, zoals videomapping en augmented reality, is sensatie verzekerd bij alle optredens. Dansprofessional Timor Steffens, de man die met grootheden als Michael Jackson en Madonna het podium deelde is als artistiek leider intensief betrokken bij het creatieve proces en eindverantwoordelijk voor alle choreografieën. Vanaf aflevering 3 zal er iedere week een koppel afvallen waarna er tijdens de finale in aflevering 6 twee koppels zullen strijden om de winst.

Elk koppel verdient een geldbedrag dat zij schenken aan een door hen zelf te kiezen goed doel. In de finale geeft het winnende koppel maar liefst €100.000,- euro weg en verliezende koppels geven €25.000,- aan hun goede doel. Sylvana Simons en haar neef Regillio hebben de Nederlandse Brandwonden Stichting gekozen als hun goede doel. De Brandwonden Stichting zal het bedrag inzetten voor lotgenotencontact zoals de vakantieweken die het centrum georganiseerd wordt voor kinderen, tieners en jongeren met brandwonden.

De Nederlandse Brandwonden Stichting is hier erg blij mee en wensen Sylvana en Regilio heel veel succes bij Dance Dance Dance.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz