Tijdelijke burgemeester!

NIEUWS
freek ossel
Freek Ossel Foto: Gemeente Amsterdam

BEVERWIJK – Wie is onze tijdelijke burgemeester eigenlijk die voor de duur van 6 maanden de plaats Han van Leeuwen zal innemen? 

Enkele punten op een rijtje:

Hij begon zijn carrière in 1979 als bestuursassistent bij de gemeente Amsterdam. Daarna werkte hij onder meer als stadsdeelsecretaris in Amsterdam Zuidoost en tot 2003 was hij als topambtenaar verantwoordelijk voor onder meer diversiteit, werkgelegenheid en grotestedenbeleid. Freek Ossel was bovendien wethouder Wonen en Wijken, Grote stedenbeleid, Armoedebeleid, Openbare Ruimte en Groen, Haven en Westpoort in Amsterdam. Dit was hij van 2008 tot 2014.

Vanaf 2003 tot 2008 was hij Adviseur voor strategisch advies en coaching bij Berenschot Associe. Van 2002 tot 2003 was hij sector directeur maatschappelijke, economische en culturele ontwikkeling bij de Bestuursdienst gemeente Amsterdam. De heer Freek Ossel is 60 jaar en lid van de PvdA.

Ik ben niet iemand die altijd op de voorgrond wil staan. Ik loop niet weg voor problemen, maar zet liever in op duurzaam beleid. Slow politics; ik ben meer van de lange lijnen, van het geduldig naar resultaat toewerken, aldus een citaat uit een interview met Freek Ossel. 

Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz