Tot 23 april inschrijven

NIEUWS


BEVERWIJK – De zonnepanelenactie in gemeente Beverwijk is in volle gang.

Met al meer dan 1.200 geïnteresseerden en bijna 700 aanmeldingen is de actie een groot succes. Een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers (Greeny Bros., Solar Store en Visser Elektrotechniek) biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs.

De actie loopt op 23 april af. Heeft u interesse? Vraag dan zo spoedig mogelijk uw offerte aan! U kunt zich vrijblijvend inschrijven via Internet. Het actietraject gaat direct van start wanneer u zich inschrijft. Ook als u in de Heemskerkse Broekpolder woonachtig bent, kunt u meedoen aan deze actie.

Wanneer u zich aanmeldt, maken de regionale aanbieders een aanbod op maat, waarbij geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langskomt voor vakkundig advies. Tevens kunt u met dit aanbod de btw terugvragen bij de belastingdienst. Dit wordt binnen deze actie gratis verzorgd door een administratiekantoor. Het Duurzaam Bouwloket coördineert de actie voor de gemeente.

Succesverhalen

Benieuwd wat andere zonnepanelengebruikers vinden van hun aanschaf? Inwoners van gemeente Beverwijk, Ruth Vermeulen (Beverwijk) en Jan Willem Verhoog (Wijk aan Zee), hebben samen in totaal 46 panelen op hun daken.

Het succesverhaal van Ruth: Ruth Vermeulen was een half jaar geleden met haar schoonzusje op vakantie. “Zij controleerde telkens steeds de opbrengst van haar zonnepanelen via haar tablet. Dat vond ik zo interessant!” Thuis raakte Vermeulen ook aan de praat met een buurman die zonnepanelen op zijn dak had liggen. Hierna was zij definitief om: mevrouw Vermeulen heeft enkele weken terug acht zwarte panelen op een plat dak laten plaatsen. “De installateur heeft alles voor mij geregeld, geen omkijken naar. Heel correct en prettig.”

Ruth Vermeulen is blij met de panelen, met voor haar als grootste voordeel het bijdragen aan het milieu. Ook vindt ze het heel belangrijk dat deze vorm van energieopwekking gericht is op de toekomst. En straks de lagere energierekening is mooi meegenomen. “Het is te gek, je haalt het gewoon uit de lucht!”

Deelname

U kunt zich tot 23 april 2017 vrijblijvend inschrijven via Internet. Het actietraject gaat direct van start wanneer u zich inschrijft. Ook als u in de Heemskerkse Broekpolder woonachtig bent, kunt u meedoen aan deze actie.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz