Tot bloei

COLUMN
borden
Foto: Dirk-Jan Prins

BEVERWIJK – De bloemen trekken zich niets aan van al het plakgeweld en een, bij speel-mee of bouw een hut in elkaar, getimmerd houten frame.

De bloempjes bloeien en laten hun kopje voorlopig (nog) niet hangen. Zal het de partijen nog lukken om tot bloei te komen? Of komen wij opnieuw in een al decennia lang durend debacle? Na 19 maart zullen wij het weten. Nog heel even de kiezen op elkaar!

Voor de goede orde, dit bericht valt onder het kopje column. Het is een goed gebruik dat de column gebruikt wordt om meningen van schrijver weer te geven. Mocht dit niet geheel duidelijk zijn. Overigens, tijdens het maken van deze foto waren de aanplakbiljetten nog in redelijke staat. Ondertussen liggen de lappen papier als droevige natte vodjes tussen de bloempjes. Maar ja, de bloempjes laten ook hierom hun kopje niet hangen.

Volgend jaar, 2015. De eerste vliegende, maar ook zelf rijdende auto’s zijn geïntroduceerd. Steeds meer grijpt de techniek om zich heen. Is het dan niet eens tijd om als politiek jezelf aan te passen? Er zijn heel wat mooie lichtpanelen en prachtige borden waar tekst en foto in kan. Beverwijk manifesteer jezelf eens! Zorg de eerste te zijn met dit idee. Het zal heel wat landelijke publiciteit genereren. Wie weet wat dit dan allemaal op kan leveren!


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz