Tunnelvisie

NIEUWS

BEVERWIJK – “De kunst als leermeester” is de “tunnelvisie” van kunstenares Eline Janssens aan de Aagtendijk in de nieuwe onderdoorgang. 

Foto’s: Dirk-Jan Prins

Na lang wachten en veel overlast is dan nu toch echt het enorme en ingenieuze bouwwerk tot voltooiing gekomen. Er is een knap stukje utiliteitsbouw gerealiseerd. Een kunstwerk op zich! Vrijdag 21 april zal er tussen 16.00 en 17.00 uur een feestelijke opening plaatsvinden. Er is dan een hapje en een drankje en voor de kinderen is er een ijsje. Iedereen is van harte uitgenodigd!
Tijdens de opening zal de kunstenares uitleg geven over haar Japanse kunst die zij in opdracht van de gemeente Beverwijk en ProRail heeft gemaakt. Althans, als jullie hier geïnteresseerd in zijn. Het siert de tunnel vrolijk op. Nu is het al een feestje om door de splinternieuwe fiets en voetgangerstunnel te gaan en te genieten van alle vrolijke kleuren.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

2 thoughts on “Tunnelvisie

  1. Wat een prachtige kunstwerken in de evenzo mooi aangelegde tunnel.
    Frisse kleuren. Een feestje om door deze tunnel te fietsen.

  2. Dank voor de mooie foto’s en bericht. Ik hoop jullie te ontmoeten tijdens de opening. Beverwijk en haar mooie Buitenlanden zijn inspiratiebron gewenst. Hartelijke groet Eline Janssens

Comments are closed.