Uilenlezing

NIEUWS
Bron: Omgevingsdienst IJmond

BEVERWIJK – Uilenlezing voor volwassenen op 12 mei in het Koetshuijs

NME Beverwijk & Heemskerk organiseert in samenwerking met valkenier Martin Doderer een lezing over uilen. Op deze avond is meer te weten te komen over de mysterieuze leefgewoonten en het gedrag van de uil en ook van het belang van de aanwezigheid van uilen in de natuur.

Martin Doderer werkt sinds zijn jeugd met roofvogels en is sinds 2009 professioneel valkenier. Al zijn vogels zijn “rescue-vogels” Dit zijn vogels die na verwaarlozing door Martin zijn opgevangen. Martin geeft alleen educatieve kleinschalige lezingen. Het belooft een interactieve avond te worden. Hebben jullie vragen? Deze zijn welkom!

Deze lezing is specifiek voor volwassenen. Er zijn 35 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via E-mail onder vermelding van naam en telefoonnummer. Er zal dan een ontvangt een bevestiging van deelname gezonden worden. Voor kinderen zal er op 6 september een activiteitenmiddag en lezing over uilen zijn, daarover volgt later meer informatie.

De lezing is op vrijdag 12 mei van 19.30-21.30 uur in het Koetshuis, het bezoekerscentrum van kasteeltuin Assumburg te Heemskerk.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz