Vandaag een stukje over sponsoring.

NIEUWS


BEVERWIJK – Veel mensen en bedrijven denken daarbij aan bakken met geld, geld dat verdwijnt in een bodemloze put.

Maar bij Bouwstad Meerestein werkt dit anders! Stichting Welzijn Beverwijk heeft vele sponsoren die helpen met goederen en diensten. Zo helpt Adrichem ieder jaar trouw met de levering en afvoer van hout. Een behoorlijk belangrijk punt, zonder hout geen hutten.

Maar ook kleine giften zijn welkom. Bakkerij Goemans op de Wijkerbaan zorgt er ook dit jaar weer voor dat de vrijwilligers elke dag heerlijk vers brood bij het ontbijt en de lunch krijgen. Ontbijt? Ja, een deel van de leiding overnacht op het Bouwstad terrein, om vandalisme te voorkomen. De Kringloopwinkel de Groene Ezel, zelf afhankelijk van vrijwilligers en giften, steunt Bouwstad met materialen zoals spijkers, gereedschap en promotiematerialen. Santa Maria is ook zo’n mooi voorbeeld. Een relatief klein bedrijf, dat toch zijn steentje bijdraagt. De leiding en vrijwilligers die zondagmiddag komen opbouwen, krijgen een maaltijd met 50% korting. IJmond EHBO staat opnieuw klaar om eventuele problemen op te vangen. Danscentrum La Passe zorgt er ieder jaar weer voor dat Bouwstad Meerestein voorzien wordt van water en elektra. Zonder La Passe geen muziek en limonade!

Nu zijn dit voorbeelden van bedrijven die ieder jaar opnieuw meehelpen. Dit is natuurlijk niet verplicht. Al zou er maar één keer worden geholpen in welke vorm dan ook, dan is SWB al erg blij.

Het is de bedoeling dat jullie hierdoor aan het denken worden gezet. Wat kunnen jullie als bedrijf betekenen voor Bouwstad Meerestein? Het gaat van start, maar alle hulp is welkom. Al is het alleen maar een eenvoudige traktatie als waterijsjes! Een fijne bijkomstigheid is natuurlijk dat er een uiting van jouw bedrijf mag zijn op het terrein zodat iedereen kan zien welke sponsoren er zijn, door bijvoorbeeld een vlag of spandoek te plaatsen. En ook op de Facebookpagina van SWB zal de bedrijfsnaam voorbij komen.

Eventuele vragen en aanmeldingen kunnen via mail naar Stichting Welzijn Beverwijk.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz