Vandalisme

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Vandalisme, ook in Wijk aan Zee.

Gelukkig is het niet zo erg als in omliggende gemeenten, maar er komt toch met regelmaat een melding voorbij waarbij vandalisme is geconstateerd. Zo ook weer in de Sterrenbushalte op het Julianaplein. Met regelmaat is er een groep hangjeugd te vinden die hun brommers zelfs in de halte parkeren. De bende die er wordt gemaakt is ook de gemeente een doorn in het oog. Vandaar dat een kleine 14 dagen geleden de binnenkant geheel is schoongemaakt en geschilderd. Bovendien is er een geheel nieuwe plaat van het materiaal Trespa geplaatst. Hierop waren de regels te lezen hoe om te gaan met openbare ruimten.

Vandalisme Sterbushalte
Ingezonden foto

Er moet brute kracht zijn gebruikt om deze Trespaplaat zo doormidden te krijgen. Sterker, het afgerukte deel werd teruggevonden bij de haringkar en geloof het, het best zwaar materiaal. Dit moet toch door iemand zijn opgemerkt.

Hier ligt een mooie taak weggelegd voor de bewoners maar ook voor de WhatsApp-groep. Het is nog meer zaak om de omgeving met elkaar in de gaten te houden, om zo te voorkomen dat er spullen vernield worden. Bij aantreffen van hangjongeren is het advies dit door te geven aan de politie op 0900-8844 en indien er daadwerkelijk vernielingen worden gepleegd, 112. 
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

1 thought on “Vandalisme

  1. Voordat de Rel openging gebeurde precies hetzelfde. Een aantal jaren geleden het was er een puinhoop. Dus gewoon ZONDER pardon bekeuringen uitgedeeld en als de heren en dames moeten betalen zijn ze weg…ik ben echt voor de jeugd dat weet iedereen in het dorp. Maar betalen is heel moeilijk voor ze.
    Dus bekeuren en volhouden dat werkt zeker weten

Comments are closed.