Verbeterpunten Stadhuis Beverwijk

NIEUWS

Gemeente Beverwijk

BEVERWIJK – Het Stadhuis werd gemiddeld met een 7 beoordeeld zowel door de bezoekers als de gebruikers van het pand. De gemeente is tevreden met dit cijfer en streeft ernaar om het bezoekersgedeelte van het gebouw en de dienstverlening continu te verbeteren.

Uit de enquête, eind vorig jaar gehouden onder de bezoekers van het Stadhuis, blijkt dat parkeren, de vindbaarheid van de voorzieningen en afleiding tijdens het wachten punten zijn, die volgens de bezoekers van het Stadhuis verbeterd kunnen worden. De gemeente heeft deze verbeterpunten aangepakt.

Parkeermogelijkheden

Het parkeerterrein Wijckerpoort is inmiddels geplaveid. In de enquête is aangegeven dat het soms lastig is om de parkeertijd in te schatten bij betaald parkeren op het terrein voor het Stadhuis. Een oplossing hiervoor is mobielparkeren met een mobiele telefoon, waarbij alleen de daadwerkelijke parkeertijd wordt afgerekend. Om hier gebruik van te maken, kan men zich aanmelden bij een provider en voortaan in het hele land mobielparkeren (daar waar dat is ingevoerd).

Aanpassingen publiekshal

Uit de enquête bleek dat het niet altijd duidelijk was om de juiste balie en de voorzieningen in het Stadhuis te vinden. Daarom is er extra bewegwijzering opgehangen in de publiekshal. Ook kwam naar voren dat de poefs in de hal niet voor iedereen geschikt zijn. Om een alternatief te bieden zijn er twee stoelen aangeschaft. De tafel in de vergaderruimte is aangepast zodat deze ook geschikt is voor bezoekers met een rolstoel.

Afleiding tijdens het wachten

Op de leestafel liggen kranten en tijdschriften. Verder is het mogelijk gebruik te maken van de pc’s die IJmond Werkt in de hal heeft neergezet. Ook is er op dit moment een proef met Service op afspraak. Door een afspraak te maken voor uw bezoek hoeft u minder lang of zelfs helemaal niet meer te wachten. In de tijd dat de paspoorten afgehaald worden en er dus veel kinderen in het Stadhuis te vinden zijn, worden er kleurpotloden en kleurplaten neergelegd als alternatief voor het speelbord.

 


HTML Comment Box is loading comments…

 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz