Vitaliteit ontmoet Kwetsbaarheid

NIEUWS

BEVERWIJK – Met het themaprogramma Vitaliteit ontmoet Kwetsbaarheid is goud aangeboord.

Vitaliteit ontmoet kwetsbaareid
Bron:  Fonds Sluyterman van Loo en Stichting RCOAK

Hoogste tijd om de bevindingen van de bijna veertig deelnemende projecten, je zou het haast ontdekkingen kunnen noemen, van de afgelopen drie jaar te delen.

Met de Paradekrant in de hand is het mogelijk om uit een rijk aanbod jouw eigen programma samen te stellen. Zo zijn er voordrachten van schrijfster Renate Dorrestein en ‘vrijwilligersprofessor’ Lucas Meijs, denktanksessies, werkateliers, ontmoetingen op het Inspiratieterras. Parade Vitaliteit ontmoet kwetsbaarheid brengt inspiratie, projectideeën en praktische tips waarmee de volgende dag in eigen omgeving aan de slag gegaan kan worden.

Iedereen die zich inzet voor de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen en daarin een belangrijke kans ziet voor vitale senioren, is van harte welkom tijdens deze bruisende middag, waar inspireren, ontmoeten en kennis delen centraal staan. Vrijwilligersorganisaties – seniorenorganisaties – zorg- en welzijnsorganisaties – thuiszorgorganisaties – verenigingen en stichtingen gericht op het welzijn van ouderen – gemeenteambtenaren Kunst & Cultuur en Zorg & Welzijn – actieve burgers.

Aanmelden kan via de website


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz