Vlag uit in Velsen Noord

NIEUWS

VELSEN-NOORD – De vlag mag uit in Velsen-Noord.

Trots met hun trofee

Het bijzondere is gebeurd. Jeroen Neus heeft gepresteerd. De lang verwachte finaleplaats bij het WK BMXen in Azerbeidzjan, heeft hij mogen bereiken. Jeroen werd in de finale 7e van de wereld. En dit met zijn kiezen op elkaar om de pijn van zijn twee kapotte polsen weg te bijten. En ongehoord knappe prestatie!

Tja, en dan de eeuwige vierde, Rebecca Neus. Opnieuw meedoen op een WK BMX. Samen met haar man Jeroen op dit zelfde WK. Weten jullie nog dat zij niet mocht denken aan dat zandzakje in de bocht? Nou, dat zandzakje zal Rebecca best in haar gedachten hebben gehad. Reken maar! Alleen is zij er met een rotgang langs gegaan en is, geloof het of niet, WERELDKAMPIOEN geworden. Zij heeft de eerste plaats behaald. Voortaan staat op haar fiets W1 in plaats van W4. Hoe gaaf is dat?

Dit is toch wel een reden om de vlag uit te hangen zodra deze twee topsporters thuiskomen. Azerbeidzjan heeft beide gebracht waar zij zo lang over hebben gedroomd.

Maar wij wisten het natuurlijk al! Want het was duidelijk dat door hun gedrevenheid het tot een sprookjes einde zou komen. Dit verdient een feestelijk onthaal! Wie vlagt er mee?


Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.bic-news.nl/vlag-uit-in-velsen-noord/
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM