Vliegveld in zee

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Ondanks alle tegenstand gaat het Rijk gewoon door met onderzoek naar haalbaarheid vliegveld in zee

Afbeeldingsresultaat voor vliegveld in zee

Zo kwam vandaag een persbericht binnen met de volgende inhoud: Provinciale Staten hebben met ruime meerderheid een motie van 50PLUS, D66, de Ouderenpartij Noord-Holland en de VVD aangenomen. Provinciale Staten verzoeken Gedeputeerde Staten om betrokken te zijn bij het onderzoek dat het Rijk gaat doen naar het creëren van een luchthaven in de Noordzee en er op toe te zien dat ook specifiek Noord-Hollandse aspecten worden onderzocht. GroenLinks, de Partij voor de Dieren en de ChristenUnie-SGP stemden tegen.  Einde bericht!


Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.bic-news.nl/vliegveld-in-zee/
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM

3 thoughts on “Vliegveld in zee

  1. Lachwekkende schets. Een tunnel onder de Dorpsweide door? Bebouwde eilandjes langs een snelweg naar een vliegveld? Wie verzint dit soort shit? Aan de andere kant, als het een heel slecht ontwerp is is de kans alleen maar groter dat dit ridicule idee voorgoed wordt afgeschoten.

    Laten we ons richten op het verbeteren van snelle treinverbindingen in Europa en het eerlijk belasten van vliegreizen. Dan valt het allemaal ineens reuze mee met hoe hard Schiphol zou moeten (kunnen) groeien.

  2. Belachelijk plan is dit! Weer is de IJmond het afvoerputje van Anderen die hun achtertuin schoon vegen . Dit domme plan is verzonnen door bewonersverenigingen die overlast hebben van Schiphol en het maar bij een ander in de voortuin deponeren! Egoïsme ten top, je zou maar in Wijk aan zee wonen, een snelweg die het dorp splijt.Hebben ze dan niks geleerd van Badhoevedorp ?
    Gaan ze de bewoners van Wijk aan zee uitkopen en herhuisvesting aanbieden? Wonen in Wijk aan zee word zo onmogelijk. Hoe zit het met de fijnstof uitstoot van dit vliegveld? Er zit nml al een grote fijnstofproducent in de IJmond.

    1. Ik zag een spelfouten, het is Bad-ho-ff-dorp… voor de rest 100% mee eens. Wie logisch nadrukt weet dat die onmogelijk is naast tata steel! Kost weer miljoenen aan plannen en overleggen, aan iets wat niet te realiseren is maar als de jaren voorbij gaan worden de grenzen van fijnstof weer opgerekt en zijn wij nog de pineut! Waar rook is komt ook uiteindelijk vuur geldt voor de politiek. Prestige zaak voor hoge heren . Ik zie het somber in.

Comments are closed.