Vogelexcursie in Heemskerk

NIEUWS

Groene specht Foto: Dirk-Jan Prins

HEEMSKERK – In het kader van de Nationale Vogelweek (6 t/m 14 mei) zijn er in heel Nederland vogelexcursies georganiseerd.

In Heemskerk kunt u met NME Beverwijk en Heemskerk op vogelexcursie vanaf het Koetshuijs aan de Tolweg in Heemskerk. Tijdens deze leuke excursie maakt u kans op het zien van bijzondere vogels.

Tijdens de Nationale Vogelweek kan iedereen in Nederland ervaren hoe rijk ons land is aan vogels en hoe leuk en spannend het is om vogels te kijken. Door het hele land zijn er vogelexcursies gepland. Natuurliefhebbers ontdekken onder begeleiding van ervaren vogelkenners de meest bijzondere vogels in het wild.

Op woensdagmiddag 10 mei om 14.00 uur start de vogelexcursie vanaf bezoekerscentrum het Koetshuijs in Heemskerk. De wandelexcursie duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor jong en oud(ers). Er zijn 20 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis voor inwoners van Beverwijk en Heemskerk. Aanmelden voor de excursie gaat eenvoudig via www.vogelweek.nl. Loop ook mee, u bent van harte welkom! Tip: neem een verrekijker mee!


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz