Waar kan ik dit en waar kan ik dat krijgen?

NIEUWS
strandkiosk
Bron en Foto: Strandpaviljoen De KUSt

WIJK AAN ZEE – Halverwege het seizoen een strandtent verbouwen, komt niet vaak voor.

Wel bij strandpaviljoen De KUSt. Het betreft de verbouwing van de strandkiosk met afhaalfunctie tot een kleine strandwinkel met zelfbediening.

Na het verdwijnen van camping Rolandsduin zijn er diverse pogingen gedaan om ergens in deze badplaats een nieuwe plek voor een camping te vinden. Noch in het dorp, noch in de duinen, blijkt er geen geschikte plek voor te vinden. Uiteindelijk ligt de oplossing aan het strand.

In de afgelopen jaren zijn er tientallen huisjes gekomen, die voor een week, midweek of weekend gehuurd kunnen worden. De huurders van de huisjes en ook de vele strandbezoekers in het algemeen, hebben zo hun wensen. Hier speelt strandpaviljoen De KUSt op in via een ruimer aanbod in de strandkiosk. Het aanbod gaat variëren van smoothies en vers fruit, tot take-away-koffie, eenvoudige maaltijden en snacks, diverse ijssoorten, snoep- en strandspeelgoed en zaken als aanstekers, koekjes, chips en zonnebrandcrème.

Vrijdagmiddag a.s. kunnen kinderen vanaf 12.30 een met helium gevulde (milieuvriendelijke) luchtballon afhalen en een kaartje waarop hun adresgegevens ingevuld kunnen worden. Om klokslag 13.00 uur wordt het vernieuwde verkooppunt aan het strand geopend. Direct daarna krijgen de kinderen een nieuwe ballon, die zij mee mogen nemen naar huis. Als openingsactie worden tussen 13.10 en 17.00 uur, oublie-hoorns, blikjes frisdrank, sluch puppy, snacks en een portie patat aangeboden voor één euro per stuk.

Op dagen met prima strandweer is de strandkiosk geopend van 9.30 tot 21.30 uur. Bij minder goed weer loopt de verkoop via het paviljoen.

Strandpaviljoen De KUSt is gelegen aan het Noorderbad, de strandopgang Relweg bij Heliomare.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz