Wandel-middag 4-daagse voor senioren

NIEUWS
wandel 4 daagse middag
Foto: Dirk-Jan Prins

BEVERWIJK – De ouderen onder ons hebben de smaak goed te pakken.

Tijdens de avondvierdaagse waren al veel ouderen aanwezig. Maar zij gaan het dunnetjes overdoen met een hele eigen middagvierdaagse. Van dinsdag 25 juni tot en met vrijdag 28 juni 2013 in Beverwijk en Heemskerk. Vier middagen wandelen door Beverwijk en Heemskerk. Je  komt op plekjes waar je vast nog nooit bent geweest! Je kunt kiezen uit een route van 2,5 – 5 km of 7,5 km. Misschien vindt jij vier dagen teveel? Jij kan ook minder dagen mee lopen!

De afstanden zijn zo gekozen, dat ook mensen met een rollator of rolstoel kunnen deelnemen! Het tempo wordt aangepast aan de deelnemers en is er een rustpost in het parcours opgenomen! Wie wil dit niet? Wandelen is goed voor iedereen. Samen wandelen met een zeer toegankelijke en afwisselende route.

De Wandel 4-daagse start om 14.00 uur op de volgende locaties:
25 juni  – Ontmoetingscentrum De Stut Maasstraat 3, Heemskerk.
26 juni  – Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk.
27 juni  – Buurtcentrum Het Spectrum, Lauraplein 1, Heemskerk.
28 juni  – Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, Beverwijk.

Kosten: € 4,00 inclusief een herinnering, of € 1,00 per dag.
Inschrijven: in Beverwijk bij Paviljoen Westerhout, Buurthuis Wijk aan Duin en Wijkcentrum Prinsenhof. In Heemskerk bij: Ontmoetingscentrum De Stut en Buurtcentrum Het Spectrum. Ook kunt u zich vanaf 13.00 uur inschrijven bij de startlocaties .

De Wandel Middag 4-daagse is een initiatief van Wandel Sport Vereniging Avond4daagse NH in samenwerking met Stichting Welzijn Beverwijk, Welschap Welzijn, Paviljoen Westerhout, Ontmoetingscentrum De Stut en Wijkgericht Werken Beverwijk. Het college van Beverwijk geeft acte de presence: de wethouders Erol en Dorenbos wandelen op vrijdag mee.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz