Wekelijks avondspreekuur huidklachten in RKZ

NIEUWS

rode_kruis_ziekenhuis

BEVERWIJK – Mensen met huidklachten kunnen vanaf half oktober ook door de week buiten werktijden een afspraak maken bij de dermatoloog (huidarts) van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Marjolein Leenarts houdt wekelijks op dinsdag tussen 17.00 en 20.00 uur spreekuur op de polikliniek. Eén keer per maand op zaterdagochtend  is er al langere tijd een extra huidklachtenspreekuur.

Een afspraak in het ziekenhuis moet meestal overdag worden gemaakt, precies wanneer veel mensen werken of andere verplichtingen hebben. Marjolein Leenarts, initiatiefnemer van het spreekuur: “Ik merk zelf hoe lastig het kan zijn naast werk en gezinsleven overdag afspraken te moeten plannen. Het betekent afwezigheid op het werk of thuis veel organiseren. ’s Avonds komt het me vaak beter uit. Dat zal ongetwijfeld voor meer mensen gelden.” Met het instellen van de extra spreekuren buiten reguliere werktijden om, hopen de dermatologen het maken van een afspraak voor veel mensen te vergemakkelijken.

Iedereen met huidklachten kan een afspraak maken bij het avond- of zaterdagspreekuur van de afdeling Dermatologie, zowel voor een eerste afspraak als een vervolgafspraak. Voor een eerste afspraak is een verwijzing van de (huis)arts nodig. Voor spataderen en nagelproblemen zijn er speciale spreekuren, te weten het spatader-spreekuur op maandagochtend en nagelspreekuur van dermatoloog Leon Plusjé op maandagmiddag.

 


HTML Comment Box is loading comments…

 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz