Wijk aan Zeeërs picknicken in Dorpsduinen

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Feest in de Dorpsduinen.

Inwoners van Wijk aan Zee gaan zondag 24 september met z’n allen picknicken. Dit doen zij om aandacht te vragen voor het belang van dit natuurgebied in het het dorp. De picknick, die wordt opgeluisterd door het koor Wazmank en diverse kunstenaars, begint om 13:00.

In het nieuwe bestemmingsplan van Wijk aan Zee worden de Dorpsduinen aangemerkt als een van de plekken waar in de toekomst woningen gebouwd gaat worden. Veel Wijk aan Zeeërs zijn hier op tegen. Tijdens de picknick wordt er niet alleen gegeten, gedronken en muziek gemaakt, bezoekers kunnen ook informatie krijgen over de duinen. Daarnaast zijn er excursies naar de bunkers in het natuurgebied.

Jij hoeft niet uit Wijk aan Zee te komen om mee te doen. Iedereen die de Dorpsduinen een warm hart toedraagt is welkom. Het is de bedoeling dat deelnemers hun eigen kleedje, eten en drinken meenemen. Ook lokale politici worden uitgenodigd. Zij nemen volgende maand een besluit over het nieuwe bestemmingsplan. De picknick duurt tot ongeveer 15:00 uur.Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.bic-news.nl/wijk-aan-zeeers-picknicken-in-dorpsduinen/
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM