Zeer boze directeur!

NIEUWS
Rob-Baardse-200x300
Rob Baardse

BEVERWIJK – Of moet er worden gesteld dat het eerder om ongeloof gaat? 

Verdriet?! Een combinatie van deze drie zit eerder in de lijn van verwachting. Rob Baardse, is directeur van de Brandwonden stichting Beverwijk. Rob bedacht zich geen moment toen het nieuws van de frauderende A.L.S. directeur bij hem binnenkwam en klom in de pen. Het resultaat is een prima brief. Deze brief is naar zijn achterban gezonden. De achterban die de huidige collecte voor de Brandwonden Stichting mogelijk maakt.

Bic-News.nl heeft besloten om de brief integraal af te drukken. Al is het alleen maar om te laten zien dat het ook anders kan en de goeden niet onder de kwaden mogen lijden.

Bericht aan alle collectanten van de Nederlandse Brandwonden Stichting

Vol ongeloof vernam ik woensdag het bericht over de voormalig directeur van Stichting ALS Nederland. Het is te verdrietig voor woorden dat deze man heeft geprobeerd om € 92.000 uit de kas van Stichting ALS te stelen. Geld dat door donateurs wordt gegeven met het idee zo een bijdrage te leveren aan belangrijk onderzoek. Geld dat mensen met de verschrikkelijk ziekte ALS hoop geeft.

De schade die deze man toebrengt aan Stichting ALS is enorm. Het werk van vele vrijwilligers wordt door zijn egoïstische en domme daad in één klap om zeep geholpen. En helaas ondermijnt het ook uw inzet als collectant van de Brandwonden Stichting. Want u zult waarschijnlijk tijdens het collecteren wel een opmerking krijgen over “Weer zo’n directeur van het goede doel die te hebberig is”.

Ik wil met u delen dat ik, als directeur van de Nederlandse Brandwonden Stichting, ontzettend kwaad en verdrietig ben. Hoe haal je het in je hoofd zoiets te doen? Samen met u, doen mijn collega’s en ik er vanuit Beverwijk alles aan om mensen met brandwonden te verzekeren van de allerbeste (na)zorg. Elke euro hebben we te danken aan al die lieve mensen die zich vrijwillig inzetten voor de Brandwonden Stichting. Wij hebben samen de belangrijke taak dit geld op een verantwoorde wijze te investeren.

Ik wil u op het hart drukken dat wij altijd netjes met uw opgehaalde collectegeld zijn omgegaan. En dit ook altijd zullen blijven doen. U heeft mijn erewoord.

Rob Baardse  

P.S. Wilt u zich van mijn erewoord vergewissen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Beverwijk. Dan leid ik u rond en laat ik zien hoe we hebben geborgd dat elke euro goed wordt besteed.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz