Zie ginds…geen oorbel, geen krullen, geen rode lippen

NIEUWS

BEVERWIJK – Heel even leek het erop dat Sint niet naar Beverwijk zou komen. De Pietjes zagen het niet meer zitten. Gelukkig heeft de burgemeester goed nieuws: Sint en zijn Pieten komen gewoon zoals geland op zondag 17 november. Daarna verblijven zij t/m 4 december in het logeerhuis aan de Breestraat in Beverwijk.  

Sinterklaas komt ook dit jaar weer met een grote groep Pieten en twee Pietenbands in het centrum van Beverwijk. Om 11.30 uur arriveren de allereerste Pieten op de Breestraat om samen met FS entertainment de sfeer erin te brengen. Rond 12.00 uur ontvangt burgemeester Van Leeuwen de Sint en zijn gevolg op het podium in de Breestraat, waar zij door heel veel enthousiaste kinderen en papa’s en mama’s worden toegezongen en een heuse Pietendans gaan doen.

Vanaf het podium vertrekken Sinterklaas en de Pieten in een grote stoet naar de Zeestraat. Tegelijkertijd draait de speciale DJ van Sinterklaas op het podium gezellige muziek en om 12.45 uur is er een optreden van de enige echte Feestpieten Boyband. Na de Zeestraat brengt Sinterklaas bezoekjes aan de Beverhof, Breestraat, Begijnenstraat en Nieuwstraat om rond 15.45 uur weer terug te komen op de Breestraat voor het traditionele uitzwaaien en overhandiging van de sleutel van zijn tijdelijk onderkomen in Beverwijk.

Burgemeester Han van Leeuwen is blij dat de Wijkers Sinterklaas weer op een prachtige manier welkom kunnen heten. Hij zal de Sint om 12.00 uur ontvangen en persoonlijk toespreken op het podium op de Breestraat. Om het bezoek van de Sint nog feestelijker te maken doet het Comité Intocht Sinterklaas Beverwijk een beroep op de Wijkers en ondernemers, die langs de route wonen, om hun huis en tuin feestelijk te versieren of te verlichten. Het thema is: Zet dit jaar de pakjes eens buiten.

Programma Sint

11.30 – FS entertainment, podium Breestraat
12.00 – Welkom Sinterklaas en Pieten door de Burgemeester, Podium Breestraat
12.40 – Sint en de Burgemeester heten de Feestpieten Boyband welkom
12.45 – Feestpieten Boyband treedt op, podium Breestraat
13.15 – FS entertainment, podium Breestraat
12.45 – Sinterklaas en Pieten in de Zeestraat.
13.15 – Sinterklaas in Beverhof
14.40 – Sinterklaas in Begijnenstraat
14.30 – Workshop de pietendans, iedereen kan mee doen jong en oud , samen met danspieten, op podium Breestraat
15.10 – Sinterklaas in Nieuwstraat
15.45 – Sinterklaas weg, wij zwaaien hem uit, podium Breestraat

Meer info: www.facebook.com/IntochtSinterklaasBeverwijk


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz