Zomeruitjes met de “Wijk-Uit” PlusBus!

NIEUWS

BEVERWIJK 

  1. Dinsdag 19 juni wordt er een bezoek gebracht aan Landgoed Duivenvoorde. Kasteel Duivenvoorde, gelegen tussen Leiden en Den Haag, dateert uit de 13de eeuw en is altijd in familiebezit gebleven. Het kasteel ligt in een fraai 19de-eeuws Engels landschapspark. Binnen zijn historische interieurs uit de 17de-19de eeuw en een bijzondere en veelzijdige kunstcollectie te zien. Het bijbehorende landschapspark nodigt uit tot een wandeling om van alle prachtige doorkijkjes te genieten.
  2. Voor een rondvaart door het Groene Hart en een bezoek aan Avifauna rijdt de PlusBus op woensdag 20 juni naar Alphen aan de Rijn.
  3. Donderdag 21 juni rijdt de chauffeur de route Gooi en Vechtstreek.
  4. Dinsdag 26 juni is het genieten tijdens de rondvaart over de Linge.

De PlusBus is een onderdeel van BeverwijkvoorElkaar en biedt 55plussers uit de gemeente Beverwijk de gelegenheid tot gezamenlijk boodschappen doen en leuke uitstapjes. Zo ontmoet u nieuwe leeftijdgenoten.

Deze dienst draait grotendeels op vrijwilligers. Deelnemers worden thuis opgehaald én weer thuis gebracht. Voor inschrijven kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk  via  0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.


Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.bic-news.nl/zomeruitjes-met-de-wijk-uit-plusbus/
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM