Zonder collecte, geen brandwondenzorg.

NIEUWS
Bron: Brandwonden Stichting

BEVERWIJK – Dat is een uitspraak die ik hard durf te stellen, aldus Evelien Borst van de Brandwonden Stichting.

Want een groot deel van de levensreddende brandwondenzorg is namelijk tot stand gekomen en wordt ondersteund door de Brandwonden Stichting. En dat financieren wij grotendeels met het door jullie opgehaalde collectegeld!

Er zijn veel vrijwilligers nodig. Ondanks dat wij er best wel hebben. Daar zijn wij jullie dankbaar voor! En eigenlijk voelt dat ook als een grote verantwoordelijkheid. Jullie doneren namelijk vrije tijd voor een optimale brandwondenzorg te kunnen behalen. Ik denk dat wij met zijn allen goed doen. En daarom ik nodig iedereen graag uit om zelf eens te komen kijken hoe wij werken, waar wij aan werken en waar de collecte voor is.

Als jullie collectant willen worden dan kan dit natuurlijk. Dan zijn jullie zijn van harte welkom op kantoor Beverwijk, waar jullie in anderhalf uur kort te zien krijgen hoe de collecte de brandwondenzorg in stand houdt. Zeg maar, een kijkje in de keuken nemen. Dit kan op verschillende dagen en tijden. Geef zelf maar aan wanneer jij ons wilt bezoeken.

Aanmelden kan via onze website


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz