Zonnepanelenlening Beverwijk

NIEUWS

zonnepanelen

BEVERWIJK – Overweeg jij om zonnepanelen te kopen? Gemeente Beverwijk biedt een unieke kans. Financier jouw zonnepanelen middels de zonnepanelenlening. Jij lost de zonnepanelen af via de opbrengst van jouw panelen. Zo profiteer jij dubbel. Nu van een gunstige rentekorting en na aflossing ook van de besparing op jouw energierekening. De zonnepanelenlening is helemaal handig voor huiseigenaren die het geld niet direct beschikbaar hebben, maar wel nu al willen profiteren van de voordelen van zonne- panelen.

Inwoners die meer informatie willen of specifieke vragen hebben kunnen contact opnemen met Milieudienst IJmond tijdens het telefonische spreekuur. Elke dinsdag en donderdagmiddag van 16.00-17.00 uur is een medewerker telefonisch beschikbaar via 0251-263863. Als blijkt dat daar animo voor is, wordt op korte termijn een informatieavond georganiseerd. Kijk ook voor meer informatie op Routedusoleil.

De zonnepanelenlening heeft een gunstige rentekorting van 3% op de 10 jaar vaste commerciële rente van SVn. De lening bedraagt minimaal € 2.500,- en maximaal € 7.500,-. Geïnteresseerden kunnen de zonnepanelenlening tot en met 15 januari 2014 aanvragen via www.routedusoleil.nl of via www.beverwijk.nl. De gemeente kan in totaal aan 50 woningeigenaren een lening verstrekken. Wees er dus snel bij, want op=op!

Haydar Erol, wethouder milieu: “Gemeente Beverwijk gaat voor zonne-energie. Steeds meer inwoners kiezen voor het opwekken van eigen energie via zonnepanelen. Een ontwikkeling die wij als gemeente willen ondersteunen. Via de zonnepanelenlening geven wij inwoners een financieel steuntje in de rug bij de keuze voor zonnepanelen. Dat zorgt ervoor dat zonnepanelen voor iedereen beschikbaar worden.”


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz