Aanjaag-regeling ondernemersklimaat

NIEUWS

Gemeente Beverwijk

BEVERWIJK – Ondernemers kunnen tot 31 maart 2014 een financiële bijdrage aanvragen om activiteiten te organiseren.

Het gaat om financiële ondersteuning voor activiteiten die het ondernemersklimaat in de gemeente Beverwijk verbeteren. Denk hierbij aan evenementen, acties en promotieactiviteiten, maar ook aan keurmerken of cursussen. Belangrijkste criterium is dat de activiteiten een gebied of branche ten goede komen.

De gemeenteraad heeft hiervoor in 2014 een bedrag van €180.000 beschikbaar gesteld. De aanvragen worden beoordeeld door een adviescommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven. De commissie neemt in zijn afweging een aantal uitgangaspunten mee, zoals het publieksbereik, de omvang van de financieringsbehoefte en het draagvlak onder de ondernemers in een gebied. Er wordt ook gekeken of de verschillende gebieden en branches in de gemeente evenveel profiteren. De uiteindelijke beslissing over de toekenning is aan het college van burgemeester en wethouders. Het verslag van de commissie is openbaar.

De commissie bestaat uit een ondernemer namens het centrum, namens de wijkwinkelcentra, namens het industriegebied, namens Wijk aan Zee, namens de woonboulevard, namens de horeca. Ook de ondernemerscoördinator van de gemeente maakt deel uit van de commissie.

Het is tot en met 31 maart 2014 mogelijk om een aanvraag te doen voor activiteiten in 2014. Daarvoor dient men het aanvraagformulier volledig in te vullen via de website van de gemeente Beverwijk. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Inge Reijmer, ondernemerscoördinator van de gemeente, via mail  i.reijmer@beverwijk.nl.

Bron: Gemeente Beverwijk


Widget is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz