Ach wat sneu!

NIEUWS

WIJK AAN ZEE / VELSEN-NOORD – Dit moet toch een enorme domper zijn voor Tata Steel.

Al het goede materiaal, in dit geval de kolenopslag, waait volledig naar een zelf door de wind gekozen heuvel. Het zwarte gesteente is het zat om altijd maar op dezelfde plaats te blijven. Zij willen er ook wel eens uit. En dan dit keer niet in de fik in één van de ovens van Tata Steel.

Zoals de winst als water binnen stroomt, zo stormt de winst met gemak, door behulp van de wind, weer weg. Voor  bezoekers van de Noordpier, stofmaskers op en lichten aan. Maar het is beter niet te gaan want de auto’s worden in dit geval “gekolenstraald” Dit is toch wel erg sneu voor Tata Steel, of is dat het meer voor de omgeving? Zou er niet meer met dergelijke weersituaties rekening gehouden moeten worden?


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

5 thoughts on “Ach wat sneu!

  1. Bas van den Born 3 maart 13:52
    Terrecht, dat er geen sanctie bij tata opgelegd wordt, die hoort ook bij de vergunning verstrekker te komen , de ODNZKG

  2. Van eerdere incidenten had een les geleerd kunnen worden, deze giga uitstoot was voorspeld, met deze weersomstandigheden ging dit gewoon gebeuren.

  3. Deze stof uitstoot is een voorbeeld van een operationeel gevaar waarbij de risico’s niet goed zijn afgewogen.

  4. Wacht maar als de windmolens staan dan kunnen de copd ers hun lol op in velsen noord

    1. De windmolens staan en hoe wil je in hemelsnaam longklachten krijgen van windmolens? Die dingen zijn HET symbool voor groen stroom, geen uitstoot. Wat een achterlijke reactie Hendriksma

Comments are closed.