Airbrush vs Graffiti wedstrijd

NIEUWS
airbrusch
Bron: Beverwijkse Bazaar

BEVERWIJK – Airbrush vs Graffiti wedstrijd en demonstraties.

Aanstaande zondag 12 juni vindt er op de Beverwijkse Bazaar een ware battle plaats tussen een team Airbrush- en een team Graffiti artiesten van de Airbrushacademy uit Den Haag. Ieder team krijgt een auto tot zijn beschikking. En dan gaan de teams los om onder toeziend oog van een jury en de bezoekers van De Bazaar de auto’s in een waar kunstwerk te veranderen. Een vakjury beslist aan het eind van de dag welk team gewonnen heeft.

De auto’s die de teams gaan customizen, zijn auto’s van winnaars die aan een Facebookwedstrijd van De Bazaar hebben meegedaan. Bij deze wedstrijd kon men aangeven waarom hun voertuig geselecteerd moest worden om tot kunstwerk omgetoverd te worden. De winnaars zijn geselecteerd door de Airbrushacademy en krijgen zondag aan het einde van de dag hun eigen auto in een compleet nieuw jasje mee naar huis.

Deze zondag worden er ook airbrushdemonstraties gehouden van o.a. tijdelijke tattoo’s, portretten van huisdieren, T-shirts (die ook te koop zijn) of custom paint waar jij jouw eigen voorwerpen tegen betaling kunt laten bewerken. Tussen 09.00 – 16.00 uur vinden deze activiteiten plaats.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz