Alles over jonge dieren op Kinderboerderij De Baak

NIEUWS

BEVERWIJK – Het is bijna Pasen! De lente breekt nu echt door en daarom staat op woensdagmiddag 17 april de Baakbelevenis in het teken van nieuw leven.

Foto: Dirk-Jan Prins

Kraamvisite

Het leukste van het voorjaar is toch wel de geboortegolf in dierenland! Kom onze new born lammetjes, kuikentjes en vlinders bewonderen op onze kinderboerderij. Maar dat is lang niet alles! Wij brengen graag de kinderen op een verantwoorde manier in contact met onze lammetjes. Wil jij komen knuffelen met onze kleinste? Dan vinden wij dat op onze manier het fijnste. Daarom bieden wij een knuffelmoment aan onder begeleiding van de medewerkers van Kinderboerderij De Baak.

Eieren schouwen

Altijd al eens willen zien, hoe een embryo in een ei zich ontwikkelt? Van bevruchting tot broedmachine, onze vrijwilliger Joop laat het allemaal zien in een donkere kamer.

Jonge dieren weetjes speurtocht

Er wordt een grappige, leerzame speurtocht uitgestippeld over de kinderboerderij. Na de speurtocht weet jij van alles over jonge dieren.

Knutselen

In de educatieruimte kan jij een kuikentje dat uit zijn ei komt knutselen en een dierenmasker maken. Helemaal passend in de tijd van het jaar.

Kom jij ook?

Zien wij jou ook op 17 april vanaf 14 uur? Deelname is gratis. Het adres van Kinderboerderij De Baak is Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz