Alsnog getuigen gezocht

POLITIE BERICHTEN
Bron: Politie Kennemerland

HEEMSKERK / BEVERWIJK  – Zeven aanhoudingen voor openlijke geweldpleging.

De politie heeft donderdagavond 7 jongens aangehouden in de leeftijd van 15 t/m 17 jaar, voor openlijke geweldpleging.

Op het station van Heemskerk stapte een 20-jarige man en een vrouw uit, waarna een jongen uit een groep een 20-jarige man aanviel. De 20-jarige man werd geslagen en geschopt en daarna mishandeld door meerdere jongeren uit de groep. Ook de vrouw die in gezelschap was van de man, werd geschopt door leden uit de groep. Aanleiding hiervoor zou een woordenwisseling zijn geweest over zwartrijden in de trein van Amsterdam naar Heemskerk. De man liep letsel op aan zijn hoofd en meerdere lichaamsdelen en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

De politie werd gebeld en heeft in de omgeving van het station Heemskerk in totaal 7 jongens opgespoord en aangehouden in de leeftijd van 15 t/m 17 jaar, op verdenking van openlijke geweldpleging. Alle zeven jongens, afkomstig uit Beverwijk en Heemskerk, zijn door de politie overgebracht naar het hoofdbureau van politie in Haarlem en ingesloten. De politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld. Alle zeven jongens zitten nog vast.

Getuige geweest van dit geweldincident, maar nog niet met de politie gesproken? Belt dan s.v.p. met de politie in Beverwijk, via tel.nr. 0900-8844.
Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr. 0800-7000.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz