Balletvoorstelling & Modeshow

NIEUWS

bazaar


BEVERWIJK – Verschillende ondernemers van De Bazaar en Alkmaars Showballet gaan een unieke samenwerking aan: op 8 mei kan men een balletvoorstelling en modeshow bewonderen op De Bazaar.

Vanaf 13.00 uur tot 16.30 uur kan men op de catwalk afwisselend genieten van een balletvoorstelling en een modeshow. De ballerina’s showen ook de kleding van de modeshow. Er is merkkleding, kinderkleding, dameskleding en grote maten kleding te zien tijdens deze modeshow.

Karin Heesbeen, directrice van het Showballet Alkmaar zegt: “wij hebben o.a. modeshows voor Roy Donders gelopen. En het leek ons heel leuk om op De Bazaar de combinatie van ballet en modeshow te maken, om zo mensen te verrassen. Tevens doen wij een speciale Moeder-Dochter modeshow, in het kader van Moederdag”.

De deelnemende ondernemers aan de modeshow zijn: Hal21Fashion; gegarandeerde merkkleding van o.a. Versace, Moschino, Guess, met kortingen van 20-80%. KidsDiscount uit Hal 5; kinderkleding  Fancy Fashion uit Hal 2: damesmode Grote maten kleding uit Hal 30: mode voor een maatje meer DID kleding: dames- en kindermode

Locatie is bij mooi weer voor Het Marktkantoor en bij slecht weer in Hal 30 bij het Food Court.


 Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz