Ben jij de volgende?

NIEUWS
Gemeente Beverwijk
Bron: Gemeente Beverwijk

BEVERWIJK – Een mogelijkheid om met eigen ogen een uniek kijkje te nemen achter de schermen van de Beverwijkse politiek.

Inmiddels heeft de gemeenteraad al zes gasten mogen begroeten. Ook dit najaar kunnen jullie zich melden als gast van de raad. In de gemeenteraad worden alle mogelijke onderwerpen behandeld die voor inwoners van de gemeente Beverwijk direct belangrijk zijn. De gemeenteraad van Beverwijk heeft 27 leden. Maar wat doen deze raadsleden precies? Wat houdt een raadsvergadering of een commissievergadering in? Hoe komt de raad tot een besluit? Als gast van de raad krijgt jij op deze en andere vragen antwoorden.

Een of meerdere raadsleden en een medewerker van de raadsgriffie ontvangt jou om 18.30 uur op het Stadhuis in Beverwijk. Zij geven uitleg over de gang van zaken tijdens een vergadering. Ook is er een toelichting op de agenda. Om 19.30 uur start de vergadering. Na afloop nog even nagenieten met een drankje en er zijn ontmoetingen met de raadsleden.

Alle inwoners van de gemeente Beverwijk kunnen zich aanmelden. Per vergadering nodigt de raad inwoners uit op volgorde van aanmelding. De eerstvolgende vergadering waarvoor ingeschreven kan worden is 2 oktober. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar griffie@beverwijk.nl of via Twitter @RaadBeverwijk.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz