Bereikbaarheid politie 2016

NIEUWS
politie vlag
Bron: Politie Kennemerland / Gemeente Beverwijk

BEVERWIJK – Politie meer op straat en minder in bureau

Vanaf 1 januari kunnen inwoners van Beverwijk via 0900-8844 een afspraak maken met hun wijkagent. Het wekelijkse spreekuur komt daarmee te vervallen. De wijkagenten kunnen daardoor meer zichtbaar en beschikbaar voor wijkbewoners en ondernemers op straat aanwezig zijn. De meeste contacten met de politie verlopen tegenwoordig telefonisch en via het internet.

Politiebureau Beverwijk

Deze nieuwe ontwikkeling zorgt ervoor dat er steeds minder gebruik wordt gemaakt van vaste spreekuren in politiebureaus. Het politiebureau in Beverwijk aan de Laan der Nederlanden past daarom de openingstijden aan en is  per 1 januari 2016 van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-22.00 uur en in het weekeinde van 9.00-17.00 uur. Bewoners van Beverwijk hebben daarnaast de mogelijkheid om 7 dagen per week, tussen 09.00 uur en 22.00 uur, op afspraak aangifte te doen via de digitale 3D aangiftevoorziening in het gemeentehuis van Uitgeest aan de Dr. Brugmanstraat of (vanaf maart 2016) in het politiebureau aan het Tiberiusplein 1 te IJmuiden.

Aangiftemogelijkheden uitgebreid

De mogelijkheden om aangifte te doen zijn de afgelopen jaren uitgebreid met telefonische aangifte, aangifte op afspraak (0900-8844), aangifte via www.politie.nl en via 3D-aangifteloketten. De politie kan ook in specifieke situaties, zoals bij woninginbraken, bij mensen thuis een aangifte opnemen. Meer informatie over het doen van aangifte vindt u op www.politie.nl.

Voor vragen, tips of een afspraak is de politie telefonisch bereikbaar via 0900-8844. Bel in dringende gevallen altijd 112.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz