Brainstormavond

NIEUWS
GEMEENTEHUIS
Tekst: Gem Beverwijk Foto: Dirk-Jan Prins

BEVERWIJK – De gemeente Beverwijk nodigt geïnteresseerde inwoners uit voor een brainstormbijeenkomst om mee te denken over de voorwaarden voor een kunsttoepassing in de Breestraat.

De brainstormavond vindt plaats op woensdagavond 29 juni 2016 van 19.30 uur – 21.30 uur in de Agathakerk (ingang Breestraat) in Beverwijk. Brainstormbijeenkomst, denkt u met ons mee? Het eeuwenoude hart van Beverwijk, de Breestraat met aanloopstraten en de Zeestraat, gaan op de schop. Het winkelhart krijgt een metamorfose waarbij de openbare ruimte wordt voorzien van nieuwe bestrating, bomen, groenvakken en openbare verlichting. De nieuwe kunsttoepassing in de Breestraat draagt bij aan het scheppen van een prettig verblijfsklimaat, het versterken van de Breestraat als centrum van de stad, een flaneerplek/hangplek en de Breestraat als podium voor speciale gelegenheden. Het college van B&W vindt het belangrijk dat de kunsttoepassing gedragen wordt door de bezoekers en ondernemers van het centrum.

Wat gaan wij doen?
Na een presentatie over de Centrumvisie en een presentatie over kunst in de Openbare Ruimte wordt in groepen gebrainstormd over de kunsttoepassing. Met een aantal vragen brengen wij uw ideeën in kaart en nemen de uitkomst mee in de opdrachtformulering.

Hoe meldt zich aan?
U kunt zich opgeven tot 28 juni 2016 via een e-mailadres. Geeft u aan met hoeveel personen u aanwezig bent en in welke wijk u woont? Uit alle aanmeldingen maken wij een selectie waarin inwoners uit alle wijken vertegenwoordigd zijn. Meld u zich niet alleen aan als u in het centrum woont, maar ook als u buiten het centrum woont. Na aanmelding ontvangt u bericht of u bent ingedeeld.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz